top of page
Poszt sablon Insta Bewust Communiceren.png

Diensten

Folyamatábra NL.png

Team trainingen

Op locatie interactieve trainingen, rollenspel – theoretische kennis en vaardigheden ontwikkelen. Sales trainingen van A tot Z. Denk bijvoorbeeld aan: Hoe kan je de klant enthousiasmeren, behoeftes achterhalen, psychologie van verkoop, omgaan met verschillende klanten, voorbereiding voor succes, het product op de beste manier voorstellen, verschillende vraagtechnieken, omgaan met bezwaren, afsluitingstechnieken, DISC en Drijfveren en veel meer.

De doelen van deze trainingen zijn niet ALLEEN de psychologische achtergrond, theoretische kennis communicatietechnieken, enz. door te geven, maar ook ervoor te zorgen dat de deelnemers met een positief daadkrachtig fijn gevoel aan de slag te kunnen gaan.

Trainingen kunnen geboekt worden buiten de reguliere openingstijden of in het weekend.

On-the-job coaching

Op locatie meeluisteren en gelijk feedback geven aan de medewerkers voor wat betreft verkooptechnieken, houding en gedrag. Trainen en motiveren.  1 op 1 aandacht voor alle medewerkers.

Eenzelfde aanpak is ook toe te passen voor de teamleiders, om zo hun doen en laten te analyseren en daar waar nodig aandacht te geven aan de verbeterpunten.

Mysterie shopper

 Als gewone klant een compleet gesprek voeren zonder dat de medewerker er iets van afweet. In beeld brengen wat de gezamenlijke of meest belangrijke aandachtspunten zijn voor trainingen om zo getargeteerde onderwerpen uitgebreider te leren. Deze kennis is eveneens een goede basis voor een teamtraining.

Train-the-manager trainingen

Voor het beste sales resultaat voor je bedrijf, is het zeer belangrijk dat de begeleiding ook uitstekend is. Daarvoor is het mogelijk om de leiders binnen je organisatie te trainen.

Denk bijvoorbeeld aan: Hoe kunnen ze de nieuwe medewerkers integreren, de oude medewerkers motiveren, het teamverband versterken, dagelijkse uitdagingen oplossen, mensen technisch verbeteren en ondersteuning geven.

Er zijn kant en klare trainingen en afhankelijk van jullie wens ook op maat.

 

Het is ook mogelijk om lange termijn samenwerking aan te gaan om te zorgen dat je team op de gewenste hoogte BLIJFT. Herhaling is zeer belangrijk in sales.

Het is mogelijk DISC en Drijfveren analyse aan te vragen voor je gehele team – dit is zeker handig voor managers. Zo leren die hoe ze makkelijker de verschillende profielen kunnen herkennen en die daarop anders aansturen.

Trainingen kunnen geboekt worden buiten de reguliere openingstijden of in het weekend.

Hoe werkt het?

Contact

Klinkt het leuk? Stuur een bericht en ik kom langs voor een koffie!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Bedankt voor je bericht!
bottom of page